Om os

Hos rêve vert fokuserer vi på at sælge miljøvenlige, bæredygtige produkter. Vores produkter er håndlavede, udelukkende i naturlige materialer. Vores tekstiler er 100% bomuld og 100% hør, vores kurve er håndlavede fra start til slut.

Rêve vert er en familievirksomhed, etableret i maj 2020, der er opstået af et brændende ønske om at samle alle de ting vi synes er fantastiske et sted. Vi ønskede også at skabe en platform hvorfra vi kunne udvikle alle de ideer vi havde til ting og tekstiler som vi ikke kunne finde nogle andre steder.

Hos rêve vert sætter vi stor vægt på bæredygtige produkter. De varer vi ikke selv produceret, bliver købt direkte hos producent, så vi altid ved hvilke forhold vores produkter er produceret under. Vi forhandler naturlige materialer og har brugt rigtig meget tid og energi på at finde bæredygtige løsninger til at drive virksomheden på.

 

Founder Sasse Abildgaard-Roope

Velkommen, jeg hedder Sasse og er grundlægger af rêve vert. 

Jeg har arbejdet med bogholderi og regnskab hele livet, men i efteråret af 2019 der solgte jeg mit lille regnskabsbureau og fra den ene dag til den anden blev rêve vert etableret. Derved tog jeg skridtet fra at være en passioneret indretnings talnørd, til at følge min sande passion. Jeg håber i vil elske vores produkter ligeså meget som vi gør.

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du gerne vil give noget feedback vedrørende din oplevelse som handlende hos os, vores produkter eller øvrigt. sasse@revevert.dk

Indkøbsvogn

Der er ikke flere produkter til salg