Grøn Ethos

 

VORES PRODUKTION OG SOCIALT ANSVAR


Alt vores hør er håndlavet i Europa og Indien. Vores køkken hør og bomulds håndklæder har Oeko-Tex certificering, som er et af verdens bedst kendte mærker til tekstiler, der er testet for skadelige stoffer, hvilket betyder, at de ikke indeholder skadelige stoffer og kemikalier.

Vores hør produktion i Indien er Sedex-certificeret, hvilket sikrer fair og etiske arbejdsforhold og handel.

Vi har kun indgået et samarbejde med producenter, der selv har en grønt og miljøvenlig Ethos.

Vi producerer alle vores jute-produkter i Bangladesh, de er alle håndlavede i Fair Trade-arbejdsmiljøer, hvor vi prioriterer at rekruttere kvindelige arbejdere til at styrke og støtte de lokale kvinder.

Alt vores bomuld og jute er farvet i naturlige farvestoffer og vores natur farvet bomuld/jute er ikke bleget. Vi producerer kun i den bedste kvalitet, erfaring har lært os, at dette gør det muligt for os stadig at have smukke naturlige farver uden blegning.

 

Jute basket production

Vores smukke jute kurve i produktion

 


NÅR VI AFSENDER

Vi støtter miljøvenlig pakning:


Vi genanvender de papkasser, vi får leveret vores varer i. De ordre der bliver sendt i nye kasser der, bruger vi kun FSC-certificerede kasser, kraftpapir pakketape og kassefyld.

Sørg for at aflevere dine papkasser til de korrekte sorterings faciliteter eller genbrug dem, hvis det er muligt.

Vores papir e-handelsposer produceres i EU og kan efterfølgende sorteres som genbrugspapir. De har returlukning, så du har mulighed for at genbruge posen til returvarer.

Vores emballageleverandør vælges med omhu. Hver gang vi afgiver en ordre, plantes et træ. Træer er et af de stærkeste våben, vi har mod klimaændringer, og dermed en mere bæredygtig fremtid.

 

LABELS

Vores logo- og vaske-etiketter er alle produceret i 100% bomuld, du finder ingen bomulds imitation her!

 

 

 

Indkøbsvogn

Der er ikke flere produkter til salg