OUR VERY FIRST STORAGE, A 20 FOOT CONTAINER

Introduktion

VORES HISTORIE

rêve vert blev etableret i maj 2020. Det var et passionsprojekt for Sasse, som på det tidspunkt havde et almindeligt 8-16 job, så det hele startede med at arbejde sent om aftenen og i weekenden.

 

Vores allerførste vare var vores smukke jutevasketøjskurv. Sasse havde været på udkig efter den perfekte vasketøjskurv, som også kunne være dekorativ i sig selv. Den skulle være firkantet og lavet af smukke naturmaterialer, dette viste sig at være næsten umuligt at finde. Grunden til den firkantede form, var at de kunne stå ved siden af hinanden og ikke optage for meget plads. I København, har mange lejligheder ikke meget plads, så dette virkede som en god løsning.

 

The hunt began to find someone who could produce this basket and most important of all, with a very high regard for who was producing the items. The choice fell on the very talented women artisans in Bangladesh, who now handmake all our Jute and palm leaf collections.

 

Den dag i dag er vores jutevasketøjskurv stadig vores mest populære vare.

 

We have since added more designs and products, all handmade by artisans around the world.

Vores kunsthåndværkere

 

Vores produkter er håndlavet af talentfulde kunsthåndværkere rundt om i verden.

 

Størstedelen af vores produkter er håndlavet af kvinder i Bangladesh ved hjælp af traditionelle teknikker, der er gået i arv fra generation til generation. Vi støtter vores kvindelige kunsthåndværkere med fair lønninger og muligheden for at arbejde hjemmefra de lokale landsbyer.

 

På denne måde håber vi at kunne hjælpe med at styrke dem i lokalsamfundene og være i stand til at betale for uddannelse til deres børn, i et håb om at forbedrer mulighederne for de næste generationer.

Indkøbsvogn

Der er ikke flere produkter til salg