Donation til forandring

rêve vert har forpligtet sig til at give endnu mere tilbage til kvinder og børn i Bangladesh.

1 EUR fra hver solgt vare fra vores Bangladesh-kollektion doneres til The Hunger Project.Vi er begejstrede for at kunne bruge vores brand til at komme i kontakt med samvittighedsfulde forbrugere. Hver eneste af vores kunder er med på vores rejse for at støtte dette projekt, som vi brænder så meget for.


Indvirkning på kvinder og børn

Hunger Project's arbejde i Bangladesh har stor betydning for kvinder og børn, da de ofte er de mest sårbare over for sult og fattigdom. Ved at styrke kvinder gennem uddannelse og ledertræning hjælper THP med at bryde fattigdomscirklen og fremme modstandsdygtige, selvhjulpne samfund. Fokus på at forhindre børneægteskaber og fremme pigers uddannelse sikrer yderligere, at unge piger har mulighed for at nå deres fulde potentiale.


Hvert 3. sekund bliver et barn gift et eller andet sted i verden. Med en donation til The Hunger Project kan du ændre en piges liv i dag.

I nogle områder af Bangladesh bliver op til 62% af pigerne gift, inden de fylder 18 år. Disse piger bliver ikke kun nægtet deres barndom, de kan også lide af udviklingsmæssige problemer på grund af tidlig graviditet.

De er sårbare over for kønssygdomme, herunder hiv, har øget risiko for vold i hjemmet og har begrænsede muligheder for uddannelse og beskæftigelse.

Vi ved, at kvinder er nøglen til at skabe forandring for piger i deres lokalsamfund. Styrkede kvinder kan opnå en ekstraordinær effekt og skabe en ny og lysere fremtid for piger og deres familier.

Dette initiativ er etableret fra juni 2024

Indkøbsvogn

Der er ikke flere produkter til salg