Returnering


Husk at vi kun accepterer returneringer som har fået udstedt et returnummer, som beskrevet nedenfor.

Vi har gjort det let for dig at printe din returlabel via nedennævnte link, eller returlabel i menuen Kundeservice - Gælder kun retur i danmark og Tyskland.

Print returlabel her


Fortrydelsesret / returnering:

Du  har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos rêve vert. Du være opmærksom på at returnering foregår på egen regning.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Det er dig som skal dokumentere rettidig meddelelse om fortrydelsen. Du kan kun kontakte rêve vert på mail der sendes til 
shipping@revevert.dkI din meddelelse om fortrydelse, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. rêve vert vil herefter svare med et returnummer, der skal vedlægges de returnerede varer, samt følgeseddel.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Dine varer skal returneres i perfekt stand. Forsendelse er for egen risiko. Vi kompenserer ikke varer der er gået tabt eller beskadiget under forsendelse ved returnering til rêve vert.

Din betaling vil blive tilbagebetalt til det kreditkort der er benyttet ved bestilling, når vi har modtaget din vare retur. Venligst tillad 3-5 hverdage før pengene går ind på din konto.

Priser for returfragt:

Retur Danmark Gratis - BEMÆRK: Lagersalgs- & sidste chancevarer vil der blive modregnet DKK 49,- i returfragt gebyr.

Retur Tyskland EUR 9,95

Returnering fra øvrig europa eller 3. land, der kan vi desværre ikke tilbyde returlabel service.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til nedenstående:

rêve vert
C/O Abildgaard-Roope
Fredensvej 37A, 2 sal
Dk-2920 Charlottenlund

Ref.: RETURNUMMER


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af følgeseddel, samt returnummer. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen?

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.revevert.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Vi tager forbehold for udsolgte varer, her tilbydes penge retur.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, uautoriseret indgreb eller anden skadeforvoldende adfærd.

Som udgangspunkt betaler kunden for retur omkostningerne indtil reklamationen, er godkendt hos leverandøren.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du  skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejl eller manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejl eller manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig (under forudsætning af, at du reklamere senest 24 måneder efter købet).

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Bemærk venligst at vi accepterer IKKE varer retur der ikke har fået udstedt et returnummer ved at kontakte shipping@revevert.dk.

Varen sendes til:
rêve vert
C/O Abildgaard-Roope
Fredensvej 37A, 2 sal
Dk-2920 Charlottenlund

Ref.: RETURNUMMER

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os. Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Indkøbsvogn

Der er ikke flere produkter til salg